Tweeling newborn shoot Friesland

Een newborn shoot voor twee kleine meisjes van drie weken oud, mocht ik doen als cadeau voor deze ouders. Ze hebben dit cadeau gekregen van hun lieve vrienden tijdens de ‘daddyshower’ door middel van een cadeaubon . De ouders waren enorm blij met dit prachtige cadeau. Ik neem jullie graag mee terug naar de tweeling fotoshoot van gisteren.

Eerder mocht ik de prachtige moeder van deze meiden al fotograferen in het natuurgebied in Leeuwarden. Ik was dus geen onbekenden meer. We hebben vooraf contact en ze weet de inleid datum. Op die basis hebben wij een afspraak gemaakt voor de newborn fotoshoot. Twee auto stoeltjes worden uit de auto getild, elke ouder heeft een. Ik neem van Elze de moeder van de tweeling de maxi cosi over en neem hem mee naar de studio. Wanneer ze worden uitgekleed worden beide dames wakker.

Ik begin met een dame heerlijk in te wrappen, dit vind ze fijn. Ik leg haar daarna veilig in de wollen setting. Daarna neem ik haar zusje over van haar vader en ook haar wrap ik in. Ze mopperen wel een beetje op me en Lune heeft niet zo zin om zich neer te geven. Maar uiteindelijk met veel geduld en sussen valt Lune ook in slaap. Ik poseer ze in hun eerste setting samen ik krijg nog een prachtige lach van een van de zusjes. Daarna poseer ik ze samen in een hele mooie basket. Ook dit ziet er enorm schattig uit, wat een heerlijke meisjes. Hierna poseer ik de meiden op de chocolade wollen kleed. Ook wrap ik ze beide in met een andere wrap. Ik pak ook een bijpassend mutsje en wissel deze om. Zo hebben ze beide een kleur van elkaar ‘aan’. Het staat hun prachtig!

Leuk weetje, Lune licht altijd links op de foto en draagt vaak lichte kleuren. Elle die draagt vaak de donkere kleuren en licht altijd rechts van haar zusje. Dit doen ze thuis ook altijd op de foto’s. Zodat ze precies weten wie, wie is. Ze zijn namelijk een eeneiige tweeling. Valt ook wel te zien! Al zie ik inmiddels wel dat er net wat kleine dingetjes anders zijn aan de meisjes. Ik maak nog een aantal foto’s als gezin en met beide ouders apart met hun meiden. Na de fotoshoot maken we nog twee lekkere flesjes melk klaar voor de meiden, want het was tijd voor een voeding. Tijdens het voeden kiezen we 10 prachtige foto’s uit van de meiden en hun ouders.

Dankjewel dat ik jullie lieve meisjes mocht fotograferen en poseren! Alle liefde en gezondheid gewenst voor jullie kersverse gezin!

Liefs

ChristhaPOST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.