Zwangerschap fotoshoot in de natuur

Wauwww!!! Wat een geweldige zwangerschap fotoshoot mocht ik doen net op de rand van Leeuwarden. Wat een top locatie, het enige wat ontbrak was de zon die zich achter de wolken had verstopt. Maar wat een compleet plaatje hadden we gisteren avond thuis deze fotoshoot.

Ik heb twee nieuwe jurk in ‘bohemian’ stijl aangeschaft. Met daarbij een pasende hoed. Heel erg tof in de aard tinten met geweldige printjes. Afgelopen week was ik opzoek naar een zwangere dame die haar buik wilde vastleggen. Na vele reacties heb ik een prachtige dame uitgekozen, die uiteindelijk bleek zwanger te zijn van maar liefst twee meisjes! Hoe leuk is dat! Dubbel zoveel liefde en leven in een buik om te mogen vastleggen.

We spraken af bij de locatie. Helaas voor ons was de weg richting deze locatie dicht. We moesten even omrijden maar het was de moeite waard. Bruin gekleurde riet en gele bloemetjes waren ons prachtige decor en achtergrond! Elze het model van vanavond had haar best gedaan op haar haar en make-up en het zag er allemaal tip top uit! We begonnen met de eerste jurk. Mijn hart sloeg een beetje sneller van geluk want was wat dit een fantastische jurk! Blijkt er ook nog een split in te zitten voor een beetje extra effect. Zo gaaf! De hoed maakte het plaatje compleet af. Daarna hebben we de andere jurk nog gefotografeerd. Ook deze was met split, het is echt een mega toffe aanvulling voor de clientcloset!!

Het model en ik hebben deze avond met veel plezier gefotografeerd en samen gewerkt, heel erg fijn. Bekijk hieronder de toffe foto’s en ik ben ook vooral benieuwd naar jullie reactie betreffende de jurken! Want wauw!! Ik wordt hier zoooo blij van!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.