Zwangerschap fotoshoot Leeuwarden

Ik heb weer een fantastische fotoshoot mogen doen in de fotostudio in Leeuwarden. De prachtige zwangere Ilse kwam naar mijn studio om haar zwangerschap vast te leggen. Ik neem je graag mee terug naar afgelopen maandag, toen ik haar mocht fotograferen.

Ik verwelkom deze mommy-to-be mijn studio en we bespreken samen eerst welke mogelijke outfits we kiezen voor op de foto. Ook heeft Ilse zelf een aantal prachtige outfits mee genomen. Waaronder een heel gaaf blauw pak! Ik zie het direct al voor me, zakelijk stoer maar tegelijktijdig puur en sexy. Dat is wat Ilse vandaag verwacht van haar fotoshoot en ik wordt er absoluut enthousiast van. We starten de fotoshoot met een aantal foto’s zonder kleding heel puur, Ilse heeft een hele mooie buik en die komt volledig tot zijn recht met deze foto’s. Daarna verteld ze mij dat ze over het algemeen hele kleurrijke kleding kast heeft en zo komen we bij haar ‘badjas’ terecht. Het was niet de planning dat deze op de foto zou komen, maar uiteindelijk is deze toch aangetrokken en gefotografeerd. Het is helemaal Ilse, vrolijk en kleurrijk! Het staat haar heel erg goed deze fleurige ‘badjas’ Daarna volgen een aantal foto’s in lingerie waarbij ze ook de ‘mouwen’ uit mijn client closet leent, voor een extra glamour effect. Zo ziet de lingerie er totaal anders uit en heb je opeens een hele chique uitstraling op de foto. Ook dit staat haar weer geweldig!

Daarna fotografeer ik Ilse nog in haar mooie blauwe pak, met twee nieuwe jurken uit de clientcloset en ook nog twee basis outfits die haar ook volledig tot haar recht laten komen. Na de gezellige fotoshoot, bekijken we direct de foto’s en kiezen we een aantal waardevolle foto’s uit. Van kleurrijk en sexy tot stoer en alles wat daar tussen zit. Ik neem afscheid van Ilse en bewerk daarna de foto’s voor haar. Inmiddels zijn deze verstuurd en heb ik een fijne recensie mogen krijgen van haar. Wist je trouwens dat een google recensie mij helpt om hoger op in google te komen? Mocht je dus bij mij zijn geweest, zou ik het tof vinden als je ook een recensie wilt achter laten.

Lieve Ilse, heel veel geluk en liefde gewenst voor in jullie toekomst als gezin.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.