Zwangerschap fotoshoot op locatie Leeuwarden

Gisteren was een prachtige dag om tijdens de zonsondergang foto’s te maken. Maandag ochtend kreeg ik in de ochtend een berichtje van een van mijn vaste klanten. 39 weken zwanger en of ik toch heel misschien nog tijd had voor een fotoshoot. Anders zou ze spijt krijgen, voor deze lieve klant regel ik direct dat we diezelfde avond een fotoshoot kunnen doen. Ik neem je mee terug naar gisteren.

We spreken af in een natuurgebied vlakbij Leeuwarden, daar is vaak een prachtige zonsondergang te zien. Ik heb een aantal prachtige outfits mee genomen van uit de clientcloset. Twee jurken en een jumpsuit met riem sieraad. We beginnen eerst in het veld, helaas waren er onwijs veel steek muggen, dus je kan wel raden wat er gebeurde tijdens de fotoshoot. We werden compleet lek geprikt! Maar het was het zeker waard want de foto’s zijn prachtig geworden. Daarna besloten we het open veld te verlaten voor en plek met iets minder muggen. We gingen iets meer naar het begin van het natuurgebied waar deze minder aanwezig waren. We wisselde ook van outfits en maakte prachtige foto’s tussen het hoge gras en andere mooie natuur elementen. Ook maakte we foto’s samen met haar partner voor een aantal liefdevolle foto’s samen. We sluiten de fotoshoot af met werkelijk een prachtige oranje gekleurde lucht die langzaam rood wordt. Als je dan een mooie zonsondergang wilt, dan was deze gisteravond echt een uit de boeken! We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt en het eind resultaat mag er zijn! Gister Avond heb ik nog laat de foto’s bewerkt voor dit stel en inmiddels zijn ze helemaal blij met het en eind resultaat, maar vooral dat ze toch echt de fotoshoot heeft gedaan!

Lief gezin, bedankt dat ik weer en mooi moment in jullie leven mag fotograferen en ik zie jullie snel weer als de baby is geboren.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.