Zwangerschap shoot Leeuwarden

Ik neem je graag mee terug na de fotoshoot van afgelopen week. We hebben prachtige foto’s kunnen maken deze dag van hun zwangerschap.

De deurbel gaat ik verwelkom het stel, ik zie een vriendelijk stel en een bolle buik. Een hele mooie bolle buik van Marijke. Ze heeft ook een tas met wat extra spulletjes mee genomen. Zo heeft ze bijvoorbeeld voor haar partner nog een extra shirt in de tas en voor haar zelf bijpassende lingerie. Maar ook een gladde bh zoals genoemd in de zwangerschap brochure zodat we de outfits van de clientcloset kunnen gebruiken zonder dat er bijvoorbeeld kant door door drukt. Heel fijn! Marijke wilt graag een setting in het wit, hiervoor gebruiken wij de lange witte bloes uit de client closet. We starten met een aantal foto’s alleen en dan fotografeer ik haar samen met haar vriend. Ik poseer ze liefdevol maar ongedwongen ze kijken elkaar en je ziet de liefde van de twee mensen voor elkaar verschijnen. Prachtig om te fotograferen en het levert natuurlijk mooie beelden op.

Daarna fotografeer ik Marijke naakt maar bedek ik haar met een licht doorschijnend witte stof. Wanneer we een aantal foto’s hebben gemaakt switchen we van achtergrond en fotografeer ik haar ook naakt, maar op een fijne manier dat er niets zichtbaar is. Daarna mag haar partner ook mee op de foto en maken we opnieuw prachtige foto’s. Graag wil het stel ook paar liefdevolle maar stoere foto’s met een jeans. Marijke heeft haar eigen jeans mee genomen en deze laten we ‘open’ ze draagt hierbij een lingerie en dat maakt het af. Daarna maken we nog weer een aantal foto’s samen met haar partner en ook deze zijn weer erg geslaagd. Daarna maken we nog een aantal foto’s op de houten vloer en daarna fotografeer ik Marijke in nog twee body’s uit de clientcloset. We sluiten de shoot af met een laatste setting met een zwart jurkje. Ook maken we nog een silhouet alleen en samen. We kiezen daarna de foto’s uit en nemen afscheid. inmiddels zijn de foto’s bewerkt verstuurd.

Lieve Marijke en partner ik wens jullie heel veel geluk met jullie kindje en een prachtige toekomst!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.