4 generaties

Vorige week heb ik in mijn verlof een fotoshoot gedaan voor Gaby en haar familie. Ze had haar moeder dit eerder cadeau gegeven doormiddel van een cadeaubon. Een super leuk cadeau en voor altijd een herinnering wat je geeft. Gaby haar moeder was enorm blij met dit cadeau en wilde al heel veel eerder een vier generatie shoot doen. We hebben afgesproken in het vossenpark/westerpark in Leeuwarden. Een van mijn favoriete foto locaties. Een prachtig mooi park wat rustig en erg fotogeniek is.

Ik wacht afgelopen vrijdag in het park. Daar tref ik Gaby, haar oma, haar moeder en haar dochtertje van 4 jaar oud. Ze hebben net oude beppe opgehaald uit Heerenveen. Ze nemen haar mee in de rolstoel van uit de auto. Dit omdat oude beppe bijna 90 jaar wordt en niet gehele grote stukken kan lopen. Door de verharde looppaden in het park is het geen enkel probleem om de rolstoel mee te nemen. Een van de plus punten van dit park vindt ik zelf. We beginnen bij de stijger van het park en maken verschillende foto’s. Met zijn vieren, alleen van oude beppe en van moeder en dochter samen. Het geluk en de emotie straalt van deze prachtige dames af.

Daarna volgen we naar een volgende plek en maak ik op een bankje nog een aantal mooie foto’s van de generaties samen. We zorgen er samen voor dat de rolstoel niet in beeld hoeft te zijn en logische plekken kiezen, waardoor oude beppe volledig kan stralen. Ook maak ik van Gaby haar dochter een aantal foto’s alleen. Ik wissel altijd veel van pose en combinaties zodat het eind resultaat erg gevarieerd is. We kiezen er daarna voor om ook een ‘loop’ foto te maken, hiervoor verstoppen we de rolstoel achter de bosjes en wordt oude beppe volledig ondersteunt. Het levert opnieuw prachtige plaatjes op. We sluiten daarna de fotoshoot af en vertrekken beide naar huis. Dankjewel Gaby en familie voor deze eer om jullie vier generaties te mogen fotograferen en je lieve recensie op mij persoonlijk en facebook.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.