Familie fotoshoot Appelscha

Zaterdag was het een prachtige dag met een heerlijk zonnetje, een geweldige dag om een fotoshoot te doen op locatie. Ik neem je graag mee terug naar deze fotoshoot, waarbij ik een liefdevolle familie mocht fotograferen in het mooie Appelscha.

Vandaag ging ik vroeg op pad, eerder op de ochtend had ik een fotoshoot in Bakkeveen om daarna een familie fotoshoot in Appelscha te doen. Dat is de fotoshoot die ik hier met jullie deel. Ik fotografeerde de familie op hun favoriete plek. De wens van de moeder van deze familie. Hun kinderen hebben hier altijd gespeeld in het zand in de bomen geklommen. Een fijne plek om terug te keren om nu samen met haar man, kinderen, partners en hun kinderen.

We beginnen de fotoshoot met een foto met de hele familie. Ik laat het gezin poseren in het zand met op de achtergrond de bomen waar ze vroeger in hebben gespeeld. Ik geef ze diverse kleine opdrachten zodat ze oprecht lachen op de foto en er een fijne connectie te zien is in de foto’s. Daarna maak ik foto’s van opa en Beppe samen met hun kleinkinderen. Daarop sluit ik aan met foto’s van het gezin met de jongste kinderen zodat zei daarna heerlijk kunnen spelen in het zand. Kinderen hebben een korte spanningsboog en daardoor fotografeer ik deze altijd als eerste. Na dit moment fotografeer ik de ouders samen met hun vier volwassen kinderen, dit levert prachtige gezellige foto’s op. We hebben er met zijn allen veel plezier van. Ook ik achter mijn camera, want ze zijn heerlijk aan het zwieren en botsen tijdens het lopen.

Daarna is het de beurt om de broers en zussen samen te fotograferen en daarna fotografeer ik de stellen apart. Ook maak ik nog een aantal foto’s van de ouders samen, ook dit zijn prachtige liefdevolle foto’s geworden. Een aantal van hun kinderen willen nog apart met hun vader en moeder, en daarna sluiten we de fotoshoot af. Het was een geweldige sfeer tijdens het maken van de foto’s! Het plezier en liefde van deze groep straalt er vanaf en daardoor zijn de foto’s mede zo mooi geworden!

Heel veel plezier met de foto’s!

Liefs

Christha

COMMENTS

 • Irene

  20 mei 2024

  Wat toevallig! Ik was daar een wandelroute aan het lopen op hemelvaartsdag! dit is op het aekingerzand toch? Zag toen ook al wat fotoshoots voorbij komen. Dat was jij vast niet 😉

 • Jouvence.nl

  20 mei 2024

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt tijdens deze familie fotoshoot!

 • Claire

  20 mei 2024

  Oe wauw! Dat klinkt als een prachtige dag! En die laatste familiefoto is zo het inlijsten waard! Prachtig!

 • Elsa

  20 mei 2024

  Een familie fotoshop is altijd iets heel bijzonders. Echt hele mooie foto’s.

 • Sandra

  22 mei 2024

  Wat mooie foto’s! Die familie zal er vast heel blij mee zijn!

 • Sandra

  22 mei 2024

  Wat mooie foto’s! Die familie zal er vast heel blij mee zijn!

 • Eat live travel

  22 mei 2024

  Wat een mooie familie en foto’s zijn het geworden. ik vind vooral de laatste foto waar iedereen op staat echt prachtig.

 • Melanie Hoogvliet

  24 mei 2024

  Ooh wauw, wat een prachtige foto’s dit blijft voor altijd een hele mooie herinnering.

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.