Moeder en kinderen buiten shoot leeuwarden

Ik mocht weer twee lieve kindjes fotograferen samen met hun mama tijdens een heerlijk moment vanochtend vlak bij de fotostudio, buiten in Leeuwarden. Elke keer als ik naar de studio rijdt, zag ik dit plekje. Prachtige paardenbloemen die inmiddels zich in pluizenbolletjes hebben getransformeerd. Met daarachter een een witte boom vol in de bloei. Een prachtig aanzicht, het enige wat ik nog miste was modellen! Gisteren plaatst ik een oproepje op facebook en op Instagram. Ik kreeg daarop veel reacties van verschillende mensen. Mijn dank is daarvoor groot. Het voelt altijd erg gewaardeerd als er zoveel aanmeldingen zijn. Gister avond sprak ik nog me de moeder van de kindjes over de outfits en de andere praktische informatie. En vanochtend mocht ik een aantal geweldige foto’s maken van deze twee kinderen samen met hun moeder. En ze zijn waardevolle en zo puur geworden! Lekker speels en met plezier!

We hebben een korte fotoshoot gehad. We spraken af bij de studio en liepen samen naar het plekje toe. Daar begon ik eerste met de oudste, de kleine dame. En daarna maakte ik paar foto’s samen van broer en zus. En daarna was de kleine boef aan de beurt. Even de natuur verkennen een echte jongen. En dat leverde prachtige mooie momentjes op die ik mocht fotograferen. Zo bijzonder om te zien dat kinderen heerlijk hun eigen gang gaan en dat deze momenten juist zo waardevol zijn om te fotograferen. Tijdens deze momenten kun je vaak heel mooi het karakter van het kindje fotograferen omdat ze puur hun zelf zijn. Daarna vroeg ik of de mama van deze twee kindjes ook op de foto zou willen, dat wilde ze wel. Ze was er niet op gerekend maar wat heeft gestraald samen met haar twee mooie kinderen. Ik zeg een geslaafde fotoshoot met bijzonder mooie foto’s zo tussen de pluizenbolletjes!

Lieve mama en kindjes, dank je wel voor jullie tijd vanochtend! Heel veel plezier met deze waardevolle foto’s.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.