Mommy and me fotoshoot

Wauw wauw, vandaag een prachtige fotoshoot mogen doen. Van een beeldschone mama samen met haar kindje. En wat stralen deze twee door je beeldscherm heen. Deze onwijs trotse moeder heeft samen met haar zoontje echt super mooie foto’s mogen maken met mij. Ik neem je even terug mee na de fotoshoot van vanmiddag.

Vanochtend belt Sharon mij op, we zouden een aantal foto’s maken van twee zussen samen met hun kinderen. Helaas is de zus van Sharon ziek. Toch wil Sharon de fotoshoot graag door laten gaan, dus ik zie ze straks. Ongeveer twee uurtjes later arriveert ze in de studio met haar zoontje en haar vader. Sharon laat me wat voorbeelden zien wat haar mooi lijkt en dit sluit aan bij mijn stijl. Dat is wel fijn want als je voorbeelden mee neemt is het natuurlijk wel prettig als dit bij elkaar komt met de foto’s/stijl die ik heb. We beginnen met de eerste foto’s met donkere kleding en daarna haal ik een aantal grote doeken tevoorschijn. Ik heb een grijze en een bruin achtige kleur. We beginnen te shooten en het staat hun zo mooi. De kleine man vindt het allemaal wel best en klimt als een klein aapje om zijn moeder. Hij is echt enorm schattig, en hij doet het geweldig. En opa die mee kijkt, die vindt de kleine man harstikke grappig, dus af en toe een lachje gaat richting opa.

Tijdens de shoot kom ik er achter dat deze moeder ook haar kindje nog borstvoeding geeft. Ik vraag of ze het wellicht leuk vind om hier ook foto’s van te maken. Het is toch een speciaal moment in het leven wat je deelt samen met je kindje. Dit lijkt haar erg mooi en ook hier maken we foto’s van. Alsof ze het elke dag doet poseert ze en voed ze haar kindje tegelijktijdig. Wat een top team zijn deze twee met elkaar. Daarna maak ik nog een aantal andere foto’s met een tule achtige stof en ik laat opa helpen met het zwieren van de doeken voor een mooi effect.

Nadat deze foto’s klaar zijn maken we nog een aantal met dit kleine mannetje alleen. Ik haal uit de cliënt closet, een enorm schattig berenpakje en we trekken hem dit aan. Hij poseert als een echt model, en dan is hij er klaar mee. Helemaal prima! Want hij heeft het fantastisch gedaan. We maken nog een aantal van de moeder alleen en gaan daarna foto’s uitzoeken.

Lieve mama ik wens jou en je kindje heel veel liefde en geluk en veel plezier met de foto’s

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.