Newborn fotoshoot Leeuwarden

Wat een fijn beroep heb ik toch, fotograaf zijn. Of in mijn geval fotografe. Ik vraag me wel eens af of de vrouwelijke vorm echt bestaat of dat hij vrouwen deze titel ons zelf hebben gegeven.Ik heb het in ieder geval niet onderzocht. Afgelopen vrijdag mocht ik weer een newborn fotoshoot doen van een klein meisje. 45 cm lang er de drie kilo haalde ze nog niet. Ik neem je graag mee terug naar afgelopen vrijdag tijdens deze reportage.

Ik doe de deur open en ik verwelkom de ouders samen met hun dochtertje. Ik kijk in de maxi cosi een klein meisje zie ik. Ik benoem dit naar de ouders en hun bevestigen dat deze mooie meid maar 45cm is, echt een ukkie dus. Ze slaapt heerlijk en ik vraag haar ouders of ze de kleine willen uitkleden, de studio is lekker warm voor haar gemaakt. Dit is belangrijk zodat haar lichaam temperatuur niet zal dalen tijdens de fotoshoot en ze zich comfortabel voelt. Ik neem haar over van haar vader en leg haar op mijn schoot, ik wrap haar in, ze vind dit duidelijk erg fijn. Ik poseer haar daarna voorzicht en ze vind dit helemaal prima. Ik maak een aantal mooie foto’s van haar. Ook een hand gemaakt haarbandje doe ik bij haar om in diezelfde tinten. Wanneer ik daarna klaar mee ben neem ik haar weer voorzichtig en leg haar in mijn wollen setting. Telkens wanneer ik mijn camera aan de kant leg om iets te pakken of de wijzigen lacht ze. Alsof ze het weet, de ouders en ik grappen er even om. Gelukkig krijg ik daarna ook nog een paar momentjes een mooie lach van haar die ik wel kan vastleggen. Het lachen is natuurlijk een geluksmomentje.

Daarna poseer ik de kleine dame in een houten bakje samen met een mooie fake fur, de tint van de fur is iets anders en ik leg uit dat ik deze ga photoshoppen. Daardoor komen de tinten mooi samen en is het eind resultaat een compleet plaatje. Dat is natuurlijk wat we willen, een mooi geheel op de foto. Na deze prachtige foto’s in deze setting pak ik haar weer en haal ik de wrap om haar vandaan. Ik poseer daarna de kleine meid naakt. Het gaat heel goed en ze vind het helemaal prima. Na dit moment maak ik nog een aantal mooie foto’s als gezin en met beide ouders apart. We sluiten nog af met een gezamenlijke pose, en daarna kiezen we samen de foto’s uit. Ik kan je vertellen dit was enorm lastig, want er waren enorm veel mooie foto’s! Ik deel een aantal van jullie hieronder, zodat jullie ook kunnen mee genieten van deze mooie plaatjes.

Dankjewel lieve ouders, dat ik jullie mooie meisje mocht fotograferen. Heel veel geluk voor jullie gezin gewenst.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.