Newborn fotoshoot Meisje Leeuwarden

Dilemma Donderdag zullen we het maar noemen. Zoveel mooie foto’s heb ik gisteren gemaakt van een prachtig meisje! Met super mooie lange wimpers en vol bos donker haar. Echt een plaatje om te mogen fotograferen. En als ze dan ook nog eens perfect mee werk, WAUW. Het eind resultaat is werkelijk prachtig, ik kon echt niet kiezen! Dus bij deze hieronder een heleboel mooie foto’s van dit prachtige meisje.

Gisteren mocht ik haar fotograferen, de moeder wilde graag roze tinten in de foto’s en daarvoor zorg ik dan dat dit klaar legt. We beginnen zoals altijd ingewrapt en dit vindt ze erg fijn. Ze laat alles toe hoe ik haar neer leg. Daarna ga ik over op de ‘wollen’ setting ik heb een mooi echt wollen schapen kleed in de kleur grijs voor haar klaar gelegd met bijpassende wrap en haarbandjes. Het staat haar echt geweldig. En het leuke is ik krijg gewoon tijdens deze fotoshoot meerde lachjes van haar. Ik haal haar handjes uit de wrap en leg deze bij haar gezichtje. Ze vindt het allemaal oke, en dat is fijn werken. Ik vindt het geweldig om dit meisje te mogen fotograferen en daar door besef ik maar al te goed hoe mooi mijn werk is. Wat al die ouders leggen hun dierbaarste bezit in mijn handen. En elke keer voelt het weer als een groot eer! Soms heb ik de baby’s nog eerder in handen dan bepaalde familie leden. Ik doe dan ook mijn uiterste best om prachtige foto’s te maken als blijvende herinnering voor elke ouder.

Ik poseer het meisje daarna op de beanbag zonder wrap en ook dit vindt ze geweldig. Ook maak ik een aantal foto’s met de ouders samen en alleen en ik zie oprecht de trotsheid van deze ouders afspatten. Ze zijn enorm trots op hun eerste dochter, en terecht! Ze is prachtig. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk met jullie drietjes.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.