Newbornshoot Leeuwarden

Vorige week mocht ik weer een pracht kindje fotograferen. Dit keer een jongetje. De ouder belde mij de dag voor de shoot op. Of ik heel toevallig nog een plekje had voor een newborn shoot. Omdat dit tot 21 dagen kan, is er maar beperkt ruimte om de shoot te doen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk na de bevalling, contact op te nemen voor een afspraak. Zo hebben de ouders meer keuzes uit verschillende dagen. Toevallig had ik nog een plekje vrij in de middag. En daarom konden we op deze dag de foto’s maakte, ik neem je terug naar vorige week.

Het is vandaag, woensdag en de ouders van dit mooie jongetje komen naar de studio. Er is ook een grote broer maar die zal later worden gebracht zodat hij niet lang hoeft te wachten. Het kleine mannetje is heel slaperig en dat is erg fijn tijdens de fotoshoot. Toch heeft hij wel een beetje honger, dat kan je zien aan zijn zuigbehoefte. We geven dit kleine mannetje een beetje eten en daarna ga ik hem poseren op het bruine kleed. Hij slaapt heerlijk en daarna ga ik op de beanbag. De ouders wouden heel graag de aardtinten terug laten komen en daar pas ik mij op aan en leg dit klaar.

Nadat ik deze foto’s heb gemaakt vragen de ouders of ik nog meer wollen kleden heb, dit vinden ze namelijk erg mooi. Ik heb de schapen wollen kleden in verschillende kleuren o.a.; Bruin, Grijs, Crème, Roze, Wit, Leger Groen, Appel Groen, Navy blauw, Lila, Rood en Turquoise. Maar liefst elf kleuren om uit te kiezen. De ouders kiezen voor de grijze kleur en de crème kleurige. De crème kleurige leg ik op de beanbag en de grijze als nestje op de speciale newborn- zak.

Ik poseer eerst het kindje op de grijzige kleed en daarna ga ik over op de beanbag. De ouders hebben de wens om het kindje in een speciale pose te fotograferen. Ik geef aan dat ik dit wel kan en maak deze foto’s op de beanbag zoals de ouders graag willen. Ze zijn helemaal blij met deze foto’s en ik ook! Ze zijn enorm schattig. Daarna komt grote broer, en maken we nog wat foto’s met de broertjes samen en sluiten we af met een mooie gezinsfoto. We kiezen daarna samen de foto’s uit de worden bewerkt en daarna nemen we afscheid van elkaar.

Lieve familie, heel veel geluk met jullie tweede zoon!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.