Zwangerschap fotoshoot Friesland

Gisteren mocht ik een geweldige zwangerschap fotoshoot doen in de fotostudio in Leeuwarden. Met maar liefst 36 weken zwangerschap kwam Mariska samen met haar partner Jelmer naar de studio voor hun fotoshoot. Om dit bijzondere moment te laten vastleggen voor later. Ik neem je graag mee terug naar deze dag.

Ik verwelkom het stel in mijn studio, we kletsen gezellig over de zwangerschap, hoe het gaat en leren elkaar kort kennen. Ze hebben van een bekende een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot om hun zwangerschap te laten vastleggen. Hier waren ze enorm blij mee. Ze hebben de cadeaubon aangevuld voor een luxe sessie, zodat Mariska gebruik kan maken van de client closet. Hier zijn verschillende body’s jurken en setjes te vinden. Ik laat een aantal outfits zien die ik bij Mariska vind passen. Hiermee is het stel eens en nemen deze outfits naar de andere ruimte, de fotostudio.

Daar kleed de mommy to be haar om. We beginnen met de rode body. Deze staat haar prachtig we poseren eerst Mariska alleen en dan samen met haar partner om een paar foto’s als stel te fotograferen. Ze staan er beide prachtig op, de liefde straalt van hun af. Daarna doen we nog een aantal outfits aan bij Mariska en ik help haar met omkleden of ondersteunen hiervan. We maken een aantal prachtige foto’s in verschillende foto’s o.a. een blauwe kanten body die ook bij haar ogen heel erg mooi kleurt! Uiteindelijk sluiten we af me een foto’s van Mariska zonder kleding. Ze wilde het toch wel graag proberen, en mocht het niets wezen dan zouden we de foto’s niet uitkiezen/bewerken. Ik vertel Mariska dat ik denk dat ze er wel blij mee zal zijn. Ik maak een foto. Echt een foto, en laat deze zien. Ze vindt het fantastisch! En we maken nog een aantal foto’s. Daarna vraag ik of Jelmer misschien ook nog op de foto wilt. En dat wil hij wel. We maken nog een aantal foto’s en dan zit de fotoshoot erop. We kiezen samen een aantal foto’s die worden bewerkt en nemen dan afscheid van elkaar.

Inmiddels zijn de foto’s bewerkt en verstuurd. Daarbij kreeg ik een mooie recensie van dit koppel op google. Dank je wel daarvoor! Dit helpt mij om hoger op in Google te komen. En ook nieuwe klanten kunnen deze reviews bekijken. Dit helpt dus enorm! Bedankt!

Lieve Mariska en Jelmer heel veel geluk met jullie toekomstige kindje, ik weet zeker dat jullie dit kindje een prachtige liefdevolle toekomst geven!

Liefs

Christha

POST A COMMENT