Zwangerschap fotoshoot leeuwarden

Vorige week was een prachtige dag om buiten te mogen fotograferen. Samen met Annelyt mocht ik opnieuw haar zwangerschap fotograferen. Bij haar eerste dochter heb ik ook een fotoshoot met haar mogen doen. En nu opnieuw met haar tweede kindje heeft zij mij weer gevraagd. Samen met haar moeder en dit keer haar dochter spreken we af op een prachtige locatie in Leeuwarden. Ik heb deze locatie voorgesteld omdat deze op de vorige locatie leek alleen deze was niet meer toegankelijk. Ik neem je even terug mee naar deze dag.

Ik parkeer mijn auto en het is echt enorm warm, gelukkig is er schaduw van bomen op de plek waar wij zo heen gaan. Ik wacht op Annelyt en de dames die zij meeneemt. Mijn telefoon gaat het is Annelyt, ik neem op en geef aan op welke locatie ik sta en waar ze mij zal zien. Daarna lopen we elkaar tegen moet en ontmoeten we elkaar. Ik laat de mee gebrachte jurken zien die ik speciaal heb mee genomen uit mijn clientcloset. Ze is er erg blij mee zeker omdat ze 3 jaar geleden ook mocht poseren in twee van diezelfde jurken. We lopen daarna via het fietspad naar de plek en starten met de eerste jurk en ik help haar met poseren.

We beginnen aan de water kant en daarna gaan we fotograferen op het pad tussen de bomen. Het is een prachtige laan en mooi in de schaduw zodat dit fijn is om te poseren en te fotograferen. We maken ook een aantal foto’s met haar dochter en wisselen daarna van outfit. We maken dan een aantal foto’s in een prachtige kanten zwangerschapsjurk die zij ook eerder heeft aangehad bij de vorige zwangerschap. Ik laat Annelyt zitten en haar dochter komt er uit zich zelf bij, ze knuffelt en aait de buik. Een prachtig moment en ik leg dit vast. Zo mooi en puur.

Daarna maken we nog een aantal foto’s van de drie dames samen. Drie generaties voor mijn camera. Het blijft altijd een mooie herinnering op vast te leggen. Daarna gaan we terug naar de studio om de foto’s uit te zoeken en kiezen we samen de mooiste uit en deze heb ik inmiddels bewerkt en verstuurd. Ik mocht deze prachtige beelden delen.

Lieve Annelyt, heel veel geluk met jullie tweede wonder! Ik vond het opnieuw een fijne ervaring om weer jou te mogen fotograferen, je bent een prachtig mens!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.