Gezin fotoshoot Leeuwarden Friesland

Wat was het vandaag een heerlijk weertje in de eerste week van September. Het voordeel daarvan is dat we volop kunnen genieten van de buiten locatie’s. Vandaag mocht ik weer een geweldig gezin fotograferen. Jens kwam samen met zijn papa en mama van Surhuisterveen naar Leeuwarden voor een fotoshoot. Zijn mama kreeg een cadeaubon van haar lieve collega’s. En daarmee konden ze deze fotoshoot laten doen van hun gezin. Ik neem je graag even mee naar deze ochtend.

We spreken af bij een straatje vlakbij een prachtig natuurgebied in Leeuwarden. We zeggen elkaar gedag en dan tilt papa Jens uit de auto. Twee prachtige blauwe ogen kijken mij verlegen aan. Met zijn mooie bijna witte blonde haren is hij een geweldige verschijning. Zijn moeder vertelt mij over zijn loop autootje. Maar later in de ochtend kom ik er achter dat dit eigelijk gewoon zijn race auto is, want hij gaat in volle snelheid! We lopen samen naar het natuurgebied en we besluiten eerst wat foto’s samen te maken als gezin. We laten zijn race auto even aan de zijkant wat verder op staan, maar dat vind Jens niet een goed idee. Want hoe kunnen we nou zomaar zijn wagentje daar laten staan. Snel haal ik zijn wagentje op, en je ziet aan zijn oogjes dat hem dat gerust stelt. Jens kan niet praten maar hij maakt veel duidelijk met zijn gezichtje, en dat vind ik extra bijzonder. Jens vind het opzicht allemaal prima, knuffelen met mama, en lekker gek doen met papa. Wat wil je nog meer als je twee jaar oud bent.

racen in je race auto natuurlijk, we zetten Jens op het verharde fietspad zodat hij de mogelijkheid heeft om goed af te zetten met zijn voetjes. Ik ga midden op het fietspad zitten, dit vind Jens een beetje spannend. Want nu zit ik in zijn rij route, zeer gevaarlijke situatie natuurlijk. Dus ik snap heel goed dat Jens dat wel een beetje spannend vind. Daarom gaat Jens even heerlijk racen met zijn vader. En samen racen ze heen en weer op het fietspad. Hoe gaaf is het dat er zulke wagentjes bestaan. Heerlijk dat Jens zich heerlijk vrij kan voelen in zijn wagentje. En dan heeft mama het ultieme idee, Jens door de brug van mama! Zijn moeder maakt een poort met haar benen en springt over Jens heen als hij bij haar is. Hij vind het geweldig en ik maak deze prachtige lach van hem vastleggen. We maken daarna nog een aantal foto’s met het gezin samen en dan zit de fotoshoot erop. We hebben samen een geweldige ochtend gehad met fantastisch foto’s als eind resultaat, zie hiervoor de foto’s hier onder. Ze zijn sprekend! Ik ben er blij mee en het gezin ook.

Lief ouders en Jens, bedankt voor deze leuke ochtend en bedankt dat ik Jens mocht leren kennen. Wat een heerlijk mannetje hebben jullie! Heel veel liefde gewenst voor jullie.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.