Een dag om nooit meer te vergeten!

Een bijzondere dag, waarbij alles draait om de geboorte van jullie kleine wonder! Een dag die je nooit meer zult vergeten. Een dag waarbij je je kindje voor het eerst gaat ontmoeten! Een van de waardevolste herinneringen die je voor eeuwig bewaard en regelmatig opnieuw beleefd.

Vanaf de 38ste week tot aan de geboorte, ben ik 24 uur per dag bereikbaar voor jullie. Vooraf hebben wij een kennismakingsgesprek, waarbij we elkaar ontmoeten en jullie wensen bespreken. Ook wat jullie niet gefotografeerd willen wordt die dag besproken. Nadat gesprek kunnen jullie nadenken of ik de geboorte van jullie baby mag fotograferen. Wat ik een enorme eer vindt!


Werkwijze

Zoals hierboven beschreven hebben wij vooraf een kennismakingsgesprek. Daarna ben ik vanaf week 38 tot aan geboorte 24 uur per dag bereikbaar! Mocht de geboorte op kerst, oud en nieuw of andere feestdagen vallen, ik ben er voor jullie! Zodra de (spontane) geboorte zich aankondigt met regelmatige weeën activiteit dan is dat het moment om met mij contact te maken.

We bespreken dan kort; hoe het gaat, wat de verwachting is en of er misschien al een ruime ontsluiting is. Afhankelijk van dit gesprek kijken we wanneer ik bij jullie kom. Dit kan thuis of in het ziekenhuis zijn. Tijdens de bevalling ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond. Ik fotografeer dan alleen wat wij besproken hebben tijdens het kennismakingsgesprek, zoals jullie liefde en steun, de geboorte en de eerste ontmoeting met jullie kindje. Daarna volgen vaak de controles en het eerste voeding moment. Afhankelijk van jullie wensen, fotografeer ik deze ook.Tarieven

Mijn geboortefotografie  voor een bevalling start vanaf €795,-

— Volledige reportage van de geboorte
— Mini foto album vol herinneringen
— Inclusief parkeerkosten in het ziekenhuis
— Alle bruikbare foto’s worden bewerkt en ontvangt u digitaal
— Vanaf week 38 tot de geboorte 24/7 ben ik bereikbaar voor jullie
— Op feestdagen fotografeer ik ook jullie bevalling!
— Per 4 weken plan ik maximaal 2 geboorte reportage’s in.

Optioneel

+ Reiskosten buiten Leeuwarden € 0,45,- per KM.
+ Ontmoetingsreportage +/- 2 uren extra na de bevalling €125,-
+ Extra uren na Ontmoetingsreportage €85,-

*  Newbornreportage klanten voordeel:
— €20,- korting op een newborn geposeerde fotoshoot
— €30,- korting op een newborn lifestyle sessie


Geïnteresseerd?

Maak dan hieronder een afspraak, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen!