Locatie gezin fotoshoot Appelscha Drenthe

Vandaag was het zover de shoot dag op de kale duinen van Appelscha in Drenthe! Verschillende gezinnen kwam naar appelscha op de afgesproken locatie. Het was gelukkig droog tijdens de shoot momenten, de wind was wel wat heftig maar dat mocht de pret niet bedrukken, want de resultaten zijn fantastisch!

Ook mocht ik weer vier prachtige kinderen fotograferen die ik al bijna 13 fotografeer, oudste zoon Jens fotografeer ik sinds dat hij 9 maanden is. Leuk om hem en zijn broertje en zusjes zien opgroeien. Inmiddels zijn deze toppers verhuist naar de andere kant van Europa, namelijk het zonnige Spanje! Maar waren nu in Nederland voor werk en vakantie! En ik mocht tijdens deze shoot dag deze vier kinderen weer fotograferen. Vier geweldige eigen karakters die hun eigen persoontje zijn, altijd een feestje om met dit gezin te werken.

We kletsen even gezellig vooraf en de kids spelen en rennen over de oppervlakte, daarna gaan we fotograferen. We maken eerste gezellig ren foto’s en ik zie dat Jens een plan bespreekt met zijn broertje en zusjes en daar komen een paar gekke bekken op mij afgerend, en eerlijk is eerlijk toch een geweldige plaatje! Daarna doen we nog een een keer hardloop wedstrijd en daar komen ook prachtige foto’s uit. Daarna poseert de kids met elkaar zittend en hangend bij elkaar ook dit is een gezellige boel. Even kietelen en gek doen en de mooiste oprechte gezichten mag ik fotograferen. Daarna fotografeer ik de kinderen apart van elkaar en de broers/zussen combinatie met elkaar. Daarna maak ik nog een foto van hun moeder samen met haar vier kinderen. Deze foto maken we elke fotoshoot, of het nu met een kerst achtergrond, centrum of zoals nu in het zand is, deze hoort erbij. En het is mooi omdat deze foto vanaf kleins af aan met de kinderen is gemaakt en je deze nu in de jaren ziet groeien. Daarna maken we nog een aantal foto’s tussen de heide die minimaal in bloei staat, maar het levert nog een ondeugende maar lieve foto op. Daarna nemen we afscheid van elkaar en wens ik ze nog een fijne vakantie en terug reis naar Spanje.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.