Newborn fotoshoot Friesland

Vandaag mocht ik een prachtig meisje fotograferen van 10 daagjes jong. Slapend kwam ze binnen in de studio. Eenmaal uit de maxi-cosi was ze klaar wakker. Haar mama kleed haar uit en gaf daarna haar dochter aan mij. Ze kijkt me zo aan van; “En wie ben jij dan?” Dit kleine meisje gaat me nog vaker zien in haar leven, haar papa en mama zijn namelijk vrienden van mij en mijn gezin. Daarom antwoord ik haar blik met ‘Je ziet mij nog heel vaak in je leventje..’ En toen kreeg ik een blik van ‘Ja.. leuk.. ik ga alleen lekker wakker blijven!’ Ik bekeek haar, ze is echt een mooi meisje met heldere blauwe oogjes, prachtig mooi mondje waarbij haar boven lipje een “M” vormt en een hele mooi haartjes. Ik vindt baby’s met haar echt geweldig. Ik pakte twee wraps, en ik wrap haar in. Eerst moppert ze even, zo van; “hé, moet dat nou”. Daarna vindt ze het heerlijk. Ik zet de baby susher aan en dat geluid lijkt ze wel heel erg fijn te vinden. Voor wie zich nu afvraagt, wat is een baby susher en wat voor geluid maakt dat dan.. Klik dan HIER! In dit filmpje, zie je hoe een baby susher positief effect heeft op een pasgeboren baby.

Ik leg haar eerst in een mandje, die gevuld is met een echt wollen layer in de kleur crème. Ze lijkt beetje last te hebben dat het een beetje omhoog komt, ik pak haar op. Ik wieg haar langzaam in mijn armen en aai haar tussen haar oogjes. Langzaam vallen haar oogjes dicht en dan leg ik haar terug. Ik maak een aantal foto’s in het mandje. Daarna gaan we door naar de volgende setting. Ook weer met een groot roze echt wollen kleed met een handgemaakte wrap en een mooi mutsje poseer ik haar af en maak dan ook een aantal foto’s. Nadat ik hier een aantal mooie beelden heb geschoten gaan we naar de volgende setting. Op de beanbag heb ik een mooi oud roze kleed gespannen, hierop ga ik Tess fotograferen. Dit doe ik in de puurste vorm zonder enige kleding of wrap. Om haar wel eerst te laten wennen start ik met een dun laagje die ik over haar heen leg. Ik maak daar een aantal foto’s mee en daarna haal ik deze voorzichtig weg. Ik poseer haar in diverse poses en gebruik diverse haarbandjes en mutsjes. Zo hebben we uiteindelijk een gevarieerde galerij aan mooie foto’s.

Daarna laat ik haar met haar ouders poseren. Ik leg haar mama uit hoe ze haar handen moet houden en daarna leg ik Tess in moeders handen. We maken een aantal foto’s en daarna komt papa er ook bij. We maken een mooie gezin foto’s met hun drieën. Benieuwd naar die foto? Die staat hier boven aan in het blog, mocht je hem nog niet gezien hebben. Daarna maak ik nog een aantal foto’s met papa en dochter. En op dat moment denkt Tess dit echt een leuk moment om mijn papa te bedanken voor zijn goede zorgen en liefde. En dat bedankje.. dat was een handje vol… Je raad het wel.. Maar dat maakte deze vader helemaal niets uit! Hij bleef netjes in de pose staan waardoor Tess zich daarna ontspande en we een super mooie foto samen hebben.

Daarna kleden we Tess aan, maakt haar papa zijn handen schoon en ik zet de foto’s op de computer. We zoeken daarna samen de foto’s uit die worden bewerkt. En daarna zeggen we elkaar gedag en zien we elkaar vast weer snel. Alleen dan voor echt “kraambezoek’. Lieve Gertjan en Kim, geniet van jullie meisje ze is prachtig!

Liefs Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.