Trouwen in Buitenpost

Het was een prachtige zonnige dag, het was de trouwdag van Tette en Anne! Het was een fijne bruiloft met een klein gezelschap, maar niet minder liefdevol! Zeker niet de sfeer was alleen maar liefde. Ik neem je even terug naar vanmiddag naar het Huwelijk van dit bruidspaar.

Rond 13:00 rij ik richting het huis van het bruidspaar, daar wordt ik ontvangen door het bruidspaar. Een deel van de gasten is al aanwezig en zitten fijn onder de verkapping in de tuin in de schaduw. Een heerlijke fijne plek in hun tuin. Met deze temperatuur buiten maar liefst 27 graden is het goed te doen in de tuin. Langzaam druppelen de laatste gasten binnen en dan worden er heerlijke taartjes uitgedeeld. Ook ik mag mee genieten van dit heerlijke gebak! Het smaakte heerlijk dankjewel!

Rond kwart voor 3 gaan we richting het gemeentehuis. Ik vertrek iets eerder zodat ik als eerste op locatie ben. Zo kan ik de aankomst fotograferen van de trouwstoet. Ik wacht even en dan komen de vier auto’s aanrijden. Ik fotografeer dit moment en daarna wordt het bruidspaar verwelkomt door de locatie. We gaan samen de locatie binnen en ik maak snel mijn beide camera’s gereed. Niet veel later is het moment daar het komt het bruidspaar de zaal binnen. Onder applaus van de gasten worden ze ontvangen. Daarna neemt het bruidspaar plaatst en begint de ceremonie. Een fijne liefdevolle ceremonie volgt. Daarna is het moment daar. Ze worden beiden uitgenodigd om te gaan staan en elkaar de rechterhand te geven. Ze beantwoorden de vraag van de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand met een duidelijke Ja, en het huwelijk wordt bezegeld met een kus. Daarna worden de handtekening gezet en wordt de ceremonie afgesloten met een prachtig gedicht.

Na dit moment volgende de felicitaties maak ik nog een groepsfoto en daarna een aantal foto’s samen met de gasten en het bruidspaar. Daarna nemen het bruidspaar en ik de tijd om een aantal foto’s te maken van hun samen. We maken een aantal prachtige foto’s in en om het gemeentehuis. Daarna zit mijn taak erop en nemen we afscheid van elkaar. Het was een prachtig moment van de dag die ik mocht fotograferen.

Liefs bruidspaar van Harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid voor jullie samen en natuurlijk voor jullie kleine op komst!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.