Een collage van drie foto's toont een jonge peuter die plezier heeft met een grote roze taart. De eerste foto linksboven toont de peuter die zijn gezicht in de taart duwt. De tweede foto rechtsboven toont de peuter die met zijn handen in de taart graait, bedekt met roze glazuur. De derde foto onderaan toont de peuter lachend met zijn handen in de lucht, terwijl hij onder het glazuur zit. De achtergrond is versierd met roze en witte papieren pompons en slingers, wat een feestelijke sfeer creëert. De peuter draagt een roze romper die ook bedekt is met glazuur.

Informatie

We hebben binnenkort een jarige die een cakesmash verdient. Wat vliegt een jaar toch voorbij! Het is tijd voor een feestje met taart. Gefeliciteerd! In samenwerking met Smashfriesland verzorgen wij een onvergetelijke cakesmash. We creëren een setting die past bij het gewenste thema of de kleurencombinatie. Jullie kunnen jullie wensen doorgeven en wij regelen de rest. We maken er een echt verjaardagsfeestje van, compleet met alles erop en eraan!

Smash Friesland

Smash Friesland is opgericht door mijzelf en Gemma, iets waar we enorm trots op zijn. We staan graag klaar voor onze klanten om het beste resultaat te leveren. Zoals jullie weten, ben ik gespecialiseerd in fotografie, terwijl Gemma juist creatief is en vol ideeën zit voor decors. Ze maakt en knipt de decors zelf. Samen creëren we een uniek beeld met onze eigen setting. Zien we jouw kindje binnenkort smashen? Neem dan nu contact met ons op.

Een collage van drie foto's toont een jonge peuter die plezier heeft met een grote blauwe taart in de vorm van het Koekjesmonster. De eerste foto linksboven toont de peuter die de taart onderzoekt en geniet van het glazuur. De tweede foto rechtsboven toont een close-up van de peuters voeten, bedekt met blauw glazuur, terwijl hij de taart omhelst. De derde foto onderaan toont de peuter met zijn armen in de lucht, glimlachend en bedekt met glazuur, omringd door blauwe papieren pompons en koekjes. De achtergrond is versierd met blauwe en grijze slingers en papieren koekjes, wat een feestelijke sfeer creëert.