Een collage van drie foto's toont een vrouw en haar jonge zoon die samen poseren voor een metalen hek. De eerste foto linksboven toont de vrouw die op de grond zit en haar zoon vasthoudt terwijl hij haar een kus op de wang geeft. De tweede foto rechtsboven toont de vrouw lachend naar de camera met haar zoon op schoot, beiden glimlachend. De derde foto onderaan toont de vrouw die haar zoon in haar armen houdt, beide lachend naar de camera. Ze dragen allebei casual kleding; de vrouw draagt een grijze trui en de jongen een rood-zwart geruit overhemd. De achtergrond van het metalen hek zorgt voor een stedelijke sfeer.

Informatie

Ben je op zoek naar die ene speciale foto die jouw woonkamer compleet maakt? Een eye-catcher die meteen de aandacht trekt en een blijvende, tijdloze herinnering vormt? Die foto wil ik voor je maken. Het is mijn missie om iedereen op zijn mooist vast te leggen, met foto’s die stralen en lang gekoesterd worden.

In mijn studio is er ruimte om tot zes personen tegelijk te fotograferen. Heb je een grotere groep of geef je de voorkeur aan een fotoshoot op locatie? Geen probleem! Op locatie is er geen limiet aan het aantal personen. Samen bespreken we de perfecte plek voor jouw fotoshoot, zodat het resultaat helemaal naar wens is.

Ongedwongen

Ik begrijp dat poseren soms ongemakkelijk kan voelen. Daarom help ik je ontspannen, poseren en zorg ik ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera. Mijn foto’s zijn kleurrijk, levendig en spontaan, met een liefdevolle touch. Ik leg jou en je familie vast zoals jullie echt zijn, zodat de foto’s een weerspiegeling van jullie band vormen.

Laten we samen iets moois creëren. Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om jouw herinnering vast te leggen!

Een collage van drie foto's toont een jong gezin met hun baby in een studio. De eerste foto links toont een vrouw met blond haar die haar baby vasthoudt en breed glimlacht naar de camera. De tweede foto rechtsboven toont een man die de baby in zijn armen houdt en glimlacht. De derde foto onderaan toont de man en vrouw samen, terwijl ze de baby in het midden vasthouden, beide glimlachend naar de camera. De donkere achtergrond en zachte belichting leggen de nadruk op de gezichten en creëren een intieme en warme sfeer.