Newborn shoot Leeuwarden

Vandaag weer een prachtig meisje in de studio gefotografeerd, Ze is geboren op 30 Juni gisteren was ze dus twee weekjes oud. Vandaag was de dag dat ik haar mocht fotograferen, samen met haar grote zus Tessa. Tessa mocht ik 1,5 jaar geleden fotograferen met haar newbornshoot, en nu wilde haar mama graag met Iris ook mooie foto’s door mij gemaakt. Daarvoor kwam ze naar de fotostudio in Leeuwarden.

Rond half 11 was Iris haar moeder in de studio samen met haar twee dochters. Iris werd uitgekleed op het handige aankleed kussen in de studio. De luier blijft eerst aan en zal op een later moment worden uitgedaan. Afhankelijk of de baby dit wilt, ik volg altijd de baby omdat ik het belangrijk vindt dat we zijn/haar ritme volgen. Iris vond het erg fijn dat ze werd in gewrapt. Ik kon haar rustig fotograferen en poseren. Ondertussen mocht ik live op facebook een backstage video aanzetten. Super leuk zodat jullie ook een kijkje achter de schermen hier, heb je het filmpje gemist? Klik dan HIER. Daarna volgde ik de fotoshoot en legde haar in gewrapt op een mooi roze wollen kleed. Daarop maakte ik verschillende foto’s en volgde met foto’s samen met haar grote zus. Tessa deed ik ook een mooie wrap om zodat het een geheel was. Ik maakte een aantal prachtige foto’s van de twee zusjes samen. Hun moeder was nu al dol blij me de foto’s. Super fijn als ouders al tijdens de sessie erg enthousiast zijn over de camera beelden.

Daarna wilde ik haar graag ‘naakt’ poseren op de beanbag, helaas wilde Iris dit niet en vond het veel fijner om in gewrapt te zijn. Ze was even erg onrustig naar hebben haar met een lekker flesje melk gerust gesteld, daarna heb ik haar weer ‘ingepakt’ en is ze weer heerlijk gaan slapen. Ik heb haar toen nog geposeerd op een creme wollen kleed met verschillende hoofdbandjes om uiteindelijk een mooi gevarieerde keuze aan foto’s te hebben voor de ouders. Daarna hebben we de fotoshoot afgerond en samen de foto’s uitgekozen die bewerkt worden door mij.

Lieve Iris, het was fijn om je te mogen fotograferen en het was ook erg leuk om je grote zus weer te zien, ik wens jullie samen heel veel liefde in jullie leventjes.

Liefs

Christha

POST A COMMENT