Zwangerschaps shoot Leeuwarden

Afgelopen maandag nog een prachtige shoot mogen doen met deze mommy-to-be! En wat heeft ze het prachtig gedaan! Nelleke wilde heel graag mooie foto’s van haar buik laten maken. Ze belde me erg enthousiast, en vertelde me dat de foto’s op mijn website precies is waar ze opzoek naar is. En of ik op zeer korte termijn wellicht nog een plekje had? Want ze was al aan het einde van haar zwangerschap. Bijna 35 weken! Gelukkig had ik afgelopen maandag nog een plekje vrij in de agenda, en op dat moment hebben we geshoot.

Nelleke kwam die maandag bij mij, en we zochten eerst tussen mijn jurken een aantal mooie items die haar zouden staan. Ze gaf direct aan dat ze kant heel erg mooi vond en hebben uiteindelijk gekozen voor 2 witte jurken en een donker blauwe kanten jurk. Daarna liet ze me zien wat ze allemaal had mee genomen. Een aantal prachtige lingerie setjes verschenen uit haar tas. Wauw! Goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze dan! Een van de setjes was van haar bruiloft, en deze kon ze nu nog precies aan. Super leuk om deze blijvende herinnering opnieuw te laten terug keren bij de zwangerschap shoot.

We starten met de witte achtergrond en de diverse witte setjes en jurken. Het staat Nelleke echt prachtig en haar mooie zwangere buik komt er echt prachtig uit! Daarna volgt de zwarte lingerie met een donkere achtergrond en vraag ik of ze wellicht ook op een mooie elegante manier naakt gefotografeerd wilt worden. Dat wil ze heel graag, ze vindt de foto’s tot nu toe prachtig en heeft er alle vertrouwen in dat ook op deze manier het mooi wordt neer gezet. Ze poseert echt heel erg mooi en gebruikt mijn tips en advies om te poseren. Uiteindelijk kiezen we na de shoot de foto’s uit die worden bewerkt. Die ik vandaag heb bewerkt. En net heb verstuurd. Lieve Nelleke, heel veel succes de laatste weken en dat je snel lieve gezond kindje in je armen mag hebben.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.