Fotoshoot Leeuwarden Centrum

Afgelopen week heb ik een super leuke fotoshoot gedaan met Philine in het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van het mooie Friesland. We spreken af in het centrum op het Willemina plein, voor het oude gerechtsgebouw. We beginnen aan de zijkant van dit gebouw, daar zijn prachtige oude elementen. Philine trekt haar eerste outfit aan en we spreken af dat we samen starten bij het hekje. Verschillende poses neemt ze aan hierdoor kan ik fijn door fotograferen. Hier en daar stuur ik haar aan.

Daarna kiezen we voor een andere outfit en gaan we naar een andere plek in de stad Leeuwarden. Ook hier zijn prachtige elementen die maar een kleine rol spelen in de foto maar wel het verschil brengen in de achtergronden. We gaan daarna richting de waag en maken daar ook nog een aantal foto’s aan het water. Het is wel vrij fris buiten en daarom besloten we nog een plek samen te kiezen. Philine wisselt nog een keer van haar shirt en gaan dan naar het steegje met de walvis. Weten jullie dan welke plek ik bedoel? Dit steegje zit naast De van Haren in Leeuwarden. Als je naar boven kijkt zie je de botten van de Walvis hangen, als kunst werk. Dit steegje is enorm licht en heeft verschillende lichte muren. Heel gaaf om foto’s in te maken!

De verschillende structuren bieden verschillende mogelijkheden. Er staat helaas een grote container met een opvallende rode deksel, daardoor zijn we vandaag iets beperkt in de muren die we kunnen gebruiken. Het is namelijk niet mooi op deze container met opvallende deksel op de achtergrond te hebben. Er is gelukkig nog wel een prachtig mooi stukje die we wel kunnen gebruiken. Philine poseert met haar jas en ze doet het geweldig. Mijn complimenten! Hierbij de eind resultaten van deze prachtige shoot!

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.